fredag 25. februar 2011

my Cinnamongirl- Nostalgi forent med kjærlig sjarm!


Designet av Kari Thomassen, myCinnamonGirl er barneklær med preg av nostalgi og tidløs sjarm. Alle klærne designes i Norge, og er unike klær med håndsydde detaljer hvor hvert plagg er laget med omtanke.


På tirsdag kom varene jeg bestilte fra my cinnamongirl. Synes de har utrolig mye fint både til mor og barn. Blant annet så har de søte behagelige kjoler der mor og datter kan være like enten i samme farge eller i hver sin farge:) Denne gangen handlet jeg fra nettbutikken på salg:) Det ble en nydelig bukse dress til snuppa og en kosebukse til meg selv.





Deler av teksten og de to øverste bildene er lånt fra my Cinnamongirl

Ha en strålende helg!!!!

onsdag 23. februar 2011

Oppussingen er i gang.

Da er vi godt i gang med oppussingen i huset. Det ble litt mer jobb en vi først hadde tenkt. Men det er jo greit å gjøre det ordentlig når man først gjør det da:)




Etter at parketten var revet opp fant vi ut at underlaget ikke var ordentlig rett, det ble til at vi rev opp gulvet under gulvet for å rette opp underlaget. Etter at bjelkene var rettet opp har vi lagt spon plater på hele gulvet som underlag. Nå er utgangspunktet helt rett og det er klart til å begynne med parketten.



Men først må veggene rettes opp. På veggene er det gammel stoff tapet med sånne knuter i som er blitt malt på. Vi ønsker at vegene skal være helt glatte og har valgt å legge spon plater på veggene i hele andre etasje (stue, spisestue og kjøkken) Vi har nå begynt å få opp platene på veggene og når det er gjort kan de sparkles, tapetseres og males. Må si jeg gleder meg til vi kommer så langt at vi kan begynne å male:)


Her kommer etterhvert kjøkkenet opp, Siden kjøkkenet ikke er så stort har vi tenkt å la kjøkkenbenken med underskap fortsette ut i spisestuen.( underskapet skal være store brede skuffer hele veien)






Her er bildet tatt fra kjøkkenet. Det var litt vanskelig å få ett ordentlig oversiktsbildet med mobilen. Men delen til venstre er spisestuen og til høyere kommer stuen til å være. Trappen kommer opp i midten og er det eneste som skiller rommene fra hverandre.



Det jeg liker aller best med huset vårt er vel den åpene løsningen i andreetasje og at det er god bredde på huset til å være ett rekkehus. I andreetasje er det utgang til terrasse på begge sider av huset og nede er det utgang til en liten hageflekk:) Vi skal gjøre det meste av oppussingen selv i huset så det er godt jeg har en handy man:) Badet og det elektriske skal settes bort til fagfolk selvfølgelig. Sån som det ser ut der nå så er det ikke akkurat pent, så det er godt å ha en plan, og å kunne se for seg hvordan det skal bli når det er ferdig. Da har man noe å se frem til oppi alt og noe å glede seg til. 


Fra min iPhone

tirsdag 22. februar 2011

Min gamle gyngehest ble som ny:)


For litt over ett år siden pusset vi opp min gamle gyngehest. Jeg har dessverre ikke noe bilde av hvordan den så ut før men den var malt i sterke farger i blått, grønt, rødt og gult hvis jeg ikke husker helt feil.
Den var også veldig slitt og avskallet i malingen etter å ha blitt oppbevart i mange år. Jeg valgte derfor å male den før prinsessen i huset tokk den i bruk. Den er malt i grått og hvitt med interiørmaling med glans 80. Det er vel den blankeste av interiørmalingene fra Lady. Prinsessen elsker den og mor synes den tar seg godt ut i stuen, ikke dumt det:)

søndag 20. februar 2011

Mitt barndomshjem:)

Nå som vi er i full gang med oppussing er det naturlig å innhente inspirasjon fra forskjellige steder. Ett hus jeg liker veldig godt er mitt barndomshjem. Her er det masse gode minner. Det jeg liker så godt med huset til mine foreldre er at det er veldig lyst og fint. Synes også det er utrolig fint at det er så høyt under taket der noe det ikke er i vårt hus, Men man kan jo ikke få alt med de prisene det er nå i dag. Synes uansett disse bildene fortjener en plass her på bloggen:)















lørdag 19. februar 2011

Zoolight Elefant


Synes denne lampen er utrolig søt til barnerommet. Så denne hos en venninne første gangen og falt helt pladask for denne. Den sto på rommet til den nyfødte prinsen hennes og var bare så søt ( selvfølgelig ikke like søt som prinsen selv da :) ) Lampen finnes også i andre dyr men denne var absolutt den søteste synes jeg. Ha en fin lørdagskveld!!!!



onsdag 16. februar 2011

Strikkedilla?

Etter en liten tur rundt i blogglandia før helgen ble jeg veldig inspirert til å begynne å strikke litt igjen. Da jeg gikk gravid og var hjemme i barselpermisjon med prinsessen strikket jeg litt ull tøy til henne. Men etter at hverdagen kom ble det lite tid til strikking. Flere av de nydelige bloggene jeg tittet innom hadde strikket eller holdt på å strikke puter. Ble så inspirert at jeg dro rett ut å kjøpte strikkepinner og garn. Så får vi se om det blir noen strikkete puter her også etterhvert:) I mellomtiden får jeg nøye meg med å vise frem litt mer av fredagens shopping




mandag 14. februar 2011

Morsdag & Valentines day

Mors dagen i går ble feiret hos mine foreldre med god mat, kaffe og kaker:) Veldig koselig. Av min lille datter og mannen min fikk jeg et koselig kort  og et glass med bilde av prinsessen vår på. Kjempe koselig synes jeg, og snuppa selv var veldig stolt av dette glasset. Til min mor kjøpte jeg tulipaner og jeg var heldig å fikk en bukett selv også.




I dag er det ikke mye som minner om Valentines day her hjemme. Mannen min er å jobber i huset og selv har jeg hatt en del husarbeid å gjøre. Men det ble jo tid til kos sammen med prinsessen før leggetid:)
Dagens kaffe kopp var vel det som minnet mest om Valentines dagen i dag:) Denne termo koppen kjøpte min søster til meg på Starbucks sist hun var ute å reiste. Elsker disse koppene. De holder gått på varmen og søler ikke i vesken når den er lukket.


♡ Ha en fin valentines kveld 


fredag 11. februar 2011

God helg:)


Jeg er så heldig å ha fri annenhver fredag, og disse fridagene blir som regel brukt til alt jeg ikke rekker ellers:) Etter alle dagens gjøremål ble det tid til litt Shopping også:):):)

To puter fra Stapelgoed ble med hjem i dag. Putene er ikke helt den stilen jeg ville valgt før. Men hvorfor ikke prøve noe nytt. Foreløpig er jeg veldig fornøyd.

Ellers så ble to klesplagg også med hjem, har ikke tatt bilder av de enda men skal se om ikke de også skal få plass her på bloggen. De var på salg så kunne jo ikke akkurat la de bli igjen i butikken heller. 

onsdag 9. februar 2011

Da har vi overtatt huset og er i full gang med å rive ned ting:) Kjøkkenet er alt tatt ned og parketten er fjernet. En halv vegg er også revet. Rørlegger, murer og elektriker har vert på befaring på badet så ting er i gang:) Har ikke så mye bilder å legge ut fra huset enda men det kommer etterhvert som ting begynner å ta form.

I mellomtiden blir det flere inspirasjons bilder fra meg:) Barne møblene fra OLIVER FURNITURE er utrolig lekre, og er absolutt noe jeg kunne tenke meg å kjøpe til prinsessen om hun ikke allerede hadde møblene fra Sia. Som også er utrolig søte da:)







Bildene er lånt fra Tabitahome 

søndag 6. februar 2011

Lady pure color

Vi har bestemt oss for å male med Jotun lady pure color. Denne malingen er supermatt med en glans på 01. Vanlig vegg maling har en glans på 10 så det blir ganske stor forskjell. Resultatet blir helt matt og mye roligere og mykere og du slipper gjenskinn i veggene:)



Etter mye om og men med fargevalg bestemte vi oss for Refleksjon. Den har ikke gult i seg som Bomull. Jeg syntes Refleksjon ga et kaldere skjær til gulvet gi og med at den har mere grått i seg. Vi kommer nesten helt sikkert til å male listene også med Refleksjon men med interiørmaling med glans 40. Synes det er fint å bruke samme hvitfarge men med forskjellig glans. Fargen til høyere på bildene er refleksjon og til venstre er bomull:) Parkett bitene er fra merket Tarkett og heter ask white pearl. Dette er gulvet vi skal ha i hele andre etasje.



I morgen er den store dagen da vi får nøklene til drømmehuset 

lørdag 5. februar 2011

God lørdagsmorgen:)

I dag våknet prinsessen mye tidligere en vanlig, gjesp....Håpet hun skulle sovne litt igjen men nei da hun ville mye heller stå opp å leke med dukken sin:) Nå sitter hun å ser på Dora som er storfavoritt her i huset.

Jeg tror jeg har drømt om maling i natt, hadde først bestemt meg for å male med fargen Bomull, helt til jeg kom over en hvitfarge som heter Refleksjon. Den har ikke noe gult i seg som bomull men har litt mer sort som gjør den litt gråere. Spørsmålet er egentlig hvilken hvitfarge som blir finest til gulvet vi har valgt.
Igår fikk jeg overtalt mannen til å kjøpe en liten boks av hver farge som vi malte opp på en plate (snille mannen). Jeg tror det blir lettere å bestemme seg når jeg får sett det i virkeligheten mot gulvet og i dagslys:):):) Bildet er fra Jotun og fargen på veggen heter Refleksjon. Nå er det ikke lenge igjen til vi får nøklene til huset og oppussingen kan starte:):):) Ha en god lørdag!

torsdag 3. februar 2011

Din kjøkkenkrok

Hos nettbutikken Din kjøkkenkrok finner du masse stæsj til kjøkkenet. Denne nettbutikken har spesialisert seg på akkurat kjøkken noe jeg liker godt. Ofte synes jeg nettbutikker har litt av alt og det kan være rotete å finne frem. Men i denne koselige butikken har du alt til kjøkkenet på ett sted:)



I dag har jeg rukket å titte litt på nett etter hvitevarer til det nye kjøkkenet og skal si det er en jungel der ute med platetopper, komfyrer, oppvaskmaskiner osv. Vi har jo bestemt oss for innredning og nesten sikker på benkeplate nå:) I tillegg så var jeg en tur innom Din kjøkkenkrok for å titte litt. Må jo ha noe nytt stæsj til et nytt kjøkken. Noe av det jeg satt på ønskelisten er disse gryteklutene og oppvaskhåndkle:) Syntes disse var kjempe fine.



Ha en fin kveld!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...