torsdag 31. mars 2011

Sanselig Sommer - Ser frem til masse inspirasjon

Vakre hjem og interiør lodder ut et eksemplar av den flotte boken Sanselig Sommer. Fotograf og skribent Franciska Munck-Johansen står bak denne boken. Her finnes et godt utvalg av hennes beste artikler. I tillegg finner du vakre bilder og ideer fra utvalgte interiørbloggere. 

Denne står ihvertfall på min ønskeliste:)
Har du også lyst til å delta i denne konkurransen? Se her:)

mandag 28. mars 2011

Drømmer om nye kopper:)

bildet er lånt av Dorothea
bildet er lånt av Dorothea


Jeg går og drømmer om nye kopper om dagen:) Det er vår i luften og tanken på å dekke til hageselskap i det nye huset er noe jeg gleder meg til. Men da hadde det jo vert perfekt med et sommerlig servise.
Liker godt Green Gate og serviset fra Mille Moi.

bildet er lånt av home and cottage


Bildet er lånt av home and cottage

Ellers er det stor fremgang i huset nå. Kjøkkenet er snart ferdig og jeg håper det ikke drøyer for lenge med badet. Når vi endelig er i hus blir det å ta fatt på soverommene og gangen. I mellomtiden blir det en liten mellomstasjon i leiligheten til min søster siden vi skal gi fra oss vår leilighet snart. Dessverre blir det lite tid til blogging i de nærmeste ukene men kommer selvfølgelig sterkere tilbake. Vil samtidig takke for alle hyggelige tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen min, og kommer jo selvfølgelig ikke til å klare å holde meg helt unna blogglandia i ukene som kommer:)

Håper alle som titter innom får en fantastisk uke 

søndag 27. mars 2011

Heldige meg har fått award

Jeg har vert så heldig å mota en award fra jenta med bloggen Ninni på fortet. Tusen takk Ninni.
Med awarden følger det også en utfordring:)
Det er å fortelle åtte ting om seg selv og gi den videre til fem bloggere med under 100 følgere.


Åtte ting om meg:

- Liker å ommøblere
- yndlingsfarge Rosa
- Er litt for glad i shopping
-Har jeg først bestemt meg for noe, skulle det helst skjedd i går
- Har også bestemmelses problemer:)
- Favoritt klesmerke Chill Norway
- Liker å pusse opp, pynte, ordne og fikse hjemme
- yndlings stund er på sofaen før datteren min skal legge seg, da synger vi og tuller masse:)



Jeg ønsker å sende awarden videre til de fem nydelige bloggene:



Ønsker dere som titter innom meg en nydelig søndag, Her blir det mere pakking og oppussing i huset. 
Ikke lenge til flyttelasset går nå 

torsdag 24. mars 2011

Baderom og inspirasjon


Vi er i full gang med oppussing av badet i det nye huset vårt. Det har vert litt frem og tilbake med hvordan vi ville ha det, men har endelig kommet frem til en god løsning.


Opprinnelig var badet to like store rom vegg i vegg. På det ene var det do og vask og vaskemaskin
På det andre var det dusj og vask og tørketommel. Veldig upraktisk etter min mening.
Ett av mine ønsker var og få en liten gjeste do og et litt større bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel med benkeplate over. I tillegg ønsket jeg å ha en do på badet også.


For å få til dette var vi nødt til å flytte noen vegger og ta litt plass fra gangen.
Så nå blir det en liten gjeste do, og ett større bad med do:) Løsningen med benkeplaten over vaskemaskinen og tørketrommelen ble det dessverre ikke plass til. Men løsningen vi kom frem til blir veldig bra og jeg er fornøyd:) Bilder kommer når badet er ferdig.
(bildene har jeg lånt fra Svedbegs) 


Til slutt vil jeg ønske mine nye følgere hjertelig velkommen

onsdag 23. mars 2011

House Doctor Factory Lampe


I huset får vi en lang kjøkkenbenk med overskap bare på halve delen. Den delen som er uten overskap blir inne i spisestuen. Så spørsmålet nå er om vi skal ha lamper over spisebordet eller kjøkkenbenken.
Hvis vi velger over kjøkkenbenken lurer jeg på om jeg skal ha to av disse House Doctor lampene. Synes de er super tøffe og så er det jo greit med litt lys over kjøkkenbenken.

Tidligere har jeg tittet på denne lampen til å ha over spisebordet. Synes det blir for mye med begge deler.
Mulig det blir noe helt annet over spisebordet også.

Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva du synes. KLEM 

tirsdag 22. mars 2011

DIY - Hjemme strikket pute


Endelig ble jeg ferdig:) Har jo holdt på en stund, det går jo egentlig ganske fort da. Men midt i flytting og oppussing har ikke strikketøyet vært prioritert.

Jeg la opp 50 masker med dobbelt garn (pt3). Strikket litt under 100cm rille strikk. Sidene ble sydd sammen fra vrangen og jeg sydde også litt inn på hver side. Satt da igjen med en liten åpning så puten (50x50) kunne puttes inni.

Hjertet er også strikket med PT3 og dobbelt garn i glatt strikk etter denne oppskriften.
Det er sydd på tilslutt, og den lille sløyfen er eget design:)

 God tirsdag

mandag 21. mars 2011

Nytt kjøkken = Nye kjøkken ting




Denne vannkokeren hadde gjort seg bra på kjøkkenbenken. PLINT heter den og kommer i mange forskjellige farger. Liker vel den hvite best men den rosa var også fin. Nå som vi får åpen kjøkkenløsning synes jeg det er ekstra viktig at ting som ofte blir stående fremme er pene å se på:) Vannkokeren vi har nå er veldig praktisk men av typen jeg helst vil sette inn i skapet. Ikke stygg da men ikke pen heller:)

Drømmegulvet

Gulvet i huset vårt var gammelt og slitt. Det var mye merker i det og det knirket og ga etter når man gikk. Så når vi først skulle pusse opp alt var det ingen tvil om at gulvet skulle byttes.


Gulvet ble revet opp og underlaget kom frem. Det viste seg at dette var ujevnt. Ja det er vel sån at det ene fører det andre med seg:) Valget ble i hvertfall tatt raskt og vi bestemte oss får at skal vi først gjøre det så får det gjøres ordentlig. Vi rev derfor bort underlaget og isolerte mellom etasjene. Etterpå ble det lagt på sponplater. Da ble gulvet helt rett og uten knirk.





Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Gulvet heter Ask White pearl. Det er et lyst og lekkert gulv synes jeg. Nå er det bare å glede seg til vi kan flytte inn:) En del arbeid gjenstår men jeg begynner å se enden på oppussingen (ihvertfall i stuen) Og en del småting kan jo gjøres selv om vi bor der:)


Kjøkkenet har begynt å komme opp og rørleggerne er i full gang med badet så det begynner å hjelpe:)
Skal vise bilder av dette også etterhvert.

Ha en strålende dag dere som titter innom!!!!!!

lørdag 19. mars 2011

Bokstaver her og der:)

 

 NIB ønsker denne gangen at vi viser frem bokstavene våre:) Bokstaver har jo vert en stor hit i interiørverden en god stund og jeg er ikke lei det:) Synes man kan gjøre så mye fint med bokstaver og kommer helt sikkert til å bruke mer av dette i interiøret i det nye huset.

Liker godt bokstaver og ord med budskap og har lyst på blant annet wall stickers i noen av rommene.
Har også planer om å gå til innkjøp av bildelister hvor jeg kan blande bilder med bokstaver, skilt og andre søte ting:) Synes det er genialt da det er enkelt å bytte på hvilke bilder man har oppe på veggen. Forandring fryder og da er dette en genial
løsning.

Ha en god lørdag, sees:)

fredag 18. mars 2011

Stille for Japan


Idag 18. Mars er det bloggers day of silence. 
 jeg blir også med på markeringen av en Stille stund for katastrofeofrene i Japan. Mine tanker går til Ofrene og de etterlatte i Japan.
Jeg vill også oppfordre andre bloggere til å bli med på dette.


torsdag 17. mars 2011

Blogg hjørnet!

Spinner litt videre på det forrige innlegget mitt. Det ene soverommet i huset skal vi bruke til TV stue/arbeidsrom. Her skal jeg ha mitt eget lille blogg hjørnet. Det er nokk en stund frem i tid til dette rommet er klart, men det er uansett gøy å planlegge og finne møbler rommet skal innredes med.






Rommet som skal brukes til dette er ikke så stort, så det gjelder å finne frem til praktiske løsninger som ikke tar alt for stor plass. Dette pc bordet er bare 41cm dypt så det vil ikke ta så mye av rommet. I tillegg får vi vær vår arbeidsplass. Arbeidsbordet er i hvit høyglans og kommer fra Ikea.


Denne stolen tror jeg blir super lekker til arbeidsbordet, den er laget av  transparent polycarbon.
Stolene hadde jo vert superlekre i spisestuen også, men blir nokk ikke snakk om å bytte ut spisestuestolene med det første. Men uansett er de jo veldig fine å kombinere med de vi har når vi tenger ekstra stoler. Stolene heter Queen og er fra Living.


Denne lampen (Bourgie Table Lamp fra Kartell) passer også perfekt sammen med stolene synes jeg:) Så planen er å ha den blanke varianten for å lage litt hyggelig stemning inne på dette rommet:)


Og bare sån helt til slutt så hadde det jo vert gøy å toppe det hele med denne (Bubble Chair) kule stolen. Men ser ikke ut til at vi har plass til denne noe sted og ihvertfall ikke inne i tv stuen/ kontoret vårt:) men det er jo gøy å drømme litt også.


(Bildene i dette innlegget er fra Ikea, Living og google)

Til slutt vil jeg gjerne ønske Marie med bloggen Venstøphverdag hjertelig velkommen 
som følger her hos meg. 

tirsdag 15. mars 2011

Louis Ghost chair by Philippe Starck


Denne stolen har jeg siklet på lenge. Synes denne er helt utrolig fin. Jo mere jeg ser på denne jo finer blir den. De hadde vert super lekre som spisestue stoler, eller den hadde tatt seg godt ut i en gang/ hall. Siden vi verken skal ha nye spisestue stoler eller har plass til denne i gangen kunne jeg tenke meg å ha denne som kontorstol:)


Stolen heter Louis Ghost og er designet av Philippe Starck for Kartell.
Prisen på denne er 2390,-


Hehehe det kan jeg nok bare glemme, ikke snakk om at jeg får bruke så mye penger på
en kontorstol:) også nå midt i oppussingen da. Derfor måtte jeg finne ett annet alternativ.


Denne stolen må det jo bli, synes denne er ett godt alternativ. Stolen heter Queen og er fra Living.
Prisen (999,-) er også bedre:) Så da er det vel bare å sette denne på ønskelisten og så hadde det vel ikke gjort noe om den kom på salg igjen.

(Bildene i innlegget er funnet på nett, det siste er hentet fra Living sin side.)


Ha en strålende dag

søndag 13. mars 2011

Award ♡♡♡

Jippi!!!!!!!!!!! I dag har jeg fått min første award, denne fikk jeg av Veronica som har den nydelige bloggen sørlandssjarm. Dette er en award for oss bloggere med under 100 følgere.

 TUSEN TAKK



Jeg ønsker å gi denne awarden videre til 3 nydelige blogger:


HJEM IGJEN




Ønsker en fortsatt fin kveld til dere som stikker innom

lørdag 12. mars 2011

Min Favoritt: Min søte magnettavle


Det er en ny utfordring hos Anettes hus, denne gangen er temaet MIN FAVORITT Det kan være et møbel, en gjenstand, en detalj el.l. Jeg har vel gått å tenkt på dette i noen dager og kommet frem til at
Denne magnettavlen må være min favoritt om dagen.


Med tavlen følger det små magnet hjerter i tre, synes disse gir en tøff kontrast til hjertet som er i metall.
I tillegg så har jeg kjøpt magnet klesklyper med tall fra 1-6. Praktisk til huskelapper, handlelister og ukemenyer.





Har du også lyst å delta i utfordringen hos Anettes hus klikk her :)

fredag 11. mars 2011

God fredag kveld!

Fredag er vel ukas beste dag. Da har man helgen foran seg med masse tid til familien:)
Ihvertfall når man ikke er midt i oppussing, men da er jo det fine at man har mer tid til å jobbe i huset.


I dag gikk turen til H&M Home sammen med søteste Sigrid som skriver bloggen
Hjem igjen. Vi shoppet vel tilsammen åtte puter tror jeg. Jeg likte så godt putene med tekst så disse ble med hjem i posen sammen med en "kurv" ( kommer dessverre ikke på noe bedre ord i farten).
 Denne skal brukes til og oppbevare strikketøy.


I tillegg ble det også noen puter i mer romantisk stil, men de får jeg spare til vi har
flyttet inn. Da er det jo gøy å ha noe nytt og pynte sofaen med:)


Riktig god kveld til dere som titter innom!!!!! 

onsdag 9. mars 2011

Jente rom


Ett aldri så lite bilderas fra med i dag:) Synes det er så gøy å innrede rommet til snuppa, det går vel ikke en dag uten att jeg tenker på hvordan rommet hennes skal bli i det nye huset.


Selv om vi får mye større plass når vi flytter blir hennes rom litt mindre, så det gjelder å finne gode oppbevaringsløsinger. i tillegg så er det litt plass under trappen utenfor rommet hennes og der tenkte jeg vi skulle lage en liten dukkekrok:)


På rommet hun har nå har jeg brukt en CD hylle fra Ikea til å oppbevare skoene hennes i, i tillegg synes jeg det er fint og dekorativt og ha noen søte klær hengene fremme på den søte knaggrekken.








Vår lille prinsesse er aller mest opptatt av dukkevogner og dukker om dagen hun har begynt å ha kaffe selskap med dukkene sine og det som er aller mest stas er å få noen rosiner hun kan mate dukkene med:)
Lekene hennes er oppbevart i leke kasser inne i skapet og i den lille hyllen med plastskuffer fra Ikea.
Jeg synes det er viktig at lekene har en plass for å unngå mye rot. Det er jo mye hyggeligere å leke på et ryddig rom.



Til slutt vil jeg avslutte med at jeg i dag har blitt stolt medlem av


Utrolig gøy og tusen takk!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...