torsdag 22. september 2011

Ny norsk ull, I ღ

Flere enn meg som har lagt merke til disse nydelige ullklærne?
Ja nå er ull sesongen rett rundt hjørnet og jeg er i hvertfall en av de mammaene som sverger til ull om vinteren. Samtidig synes jeg ull klær blir fort kjedelig, så må jo bare si  jeg var overlykkelig når jeg oppdaget dette nye merket som er startet av tre norske jenter.Bildene er lånt fra WoolLand.no 


Her kan du lese litt mer om Woolland:) (Teksten er lånt fra woolland.no.)

WoolLand AS ble etablert i Januar 2011, og lanserer denne høsten en ny form for ullundertøy til barn og senere i år en damekolleksjon. Vi er tre unge kvinner med ulik bakgrunn som står bak WoolLand AS og har sammen utviklet konsept og kolleksjon.
Etter at vi hadde erfart mange kalde dager året rundt med barn i barnehage, og barn løpende rundt i ullundertøyet hele dagen, kom idéen om å lage ullundertøy på en litt annerledes måte. Det skulle fortsatt dekke ullens unike egenskap, varmeregulering, men være utformet mer som hverdagsklær med litt mer spennende snitt og detaljer. På grunnlag av dette ble WoolLand etablert. Vi har utviklet og designet en kolleksjon basert på tankegangen om at ullundertøy kan presenteres så mye mer spennende og delikat enn det tradisjonelle undertøyet som finnes på markedet. Vi har i tillegg valgt å ha en høy kvalitet på merinoullen som brukes. Modellene er derfor silkemyke og kløfrie, samt at tykkelsen og type strikk gjør den slitesterk og holdbar. Alle modellene har også ECO texmerking. Modellene har delikate farger med søte/tøffe detaljer, "de riktige" og originale snittene og det skal ikke være behov for å "pimpe" antrekket opp med en genser eller bukse. Kolleksjonen skal være like passelig til hverdag som til fest. Det er ikke et ønske at dette skal være et highend produkt, til tross for fokuset på høy kvalitet, derfor har vi valgt en bevisst markedsstrategi. Produktene selges derfor kun på nett. Ved å droppe dyre mellomledd og kun tilby klærne gjennom nettbutikk klarer vi å gi den beste kvalitet til god pris.
Med WoolLand vil du alltid være tøft kledd samtidig som du garantert vil oppleve en varm og behagelig fornøyelse ute som inne!
We love wool!
Ull er gull:) Jeg kommer i hvertfall til å bestille ull til snuppa herfra og har allerede plukket ut mine favoritter. Det som er flott er at det er ett veldig fint utvalg ull til gutta også noe jeg vil tro dere guttemammaer blir glade for.
Ellers så har vi hatt en travel uke her i Drømmehuset og det er blitt lite tid til bloggen dessverre. Jeg er selvfølgelig inne å titter hos dere og ser det er mye fin høst inspirasjon om dagen:) Må også benytte sjansen til å ønske alle nye følgere hjertelig velkommen, super koselig at dere vil følge meg videre.
Fin fin kveld til alle.
ღ Janne 

1 kommentar:

  1. Så nydelige farger! Ull er ikke kjipt lenger i alle fall :)

    Ønsker deg en fabelaktig fredag og helg! Jeg skal bare slappe av og kose meg og jobbe litt med bloggtreffet som jeg er med på å arrangere.

    Klem.

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...