lørdag 5. februar 2011

God lørdagsmorgen:)

I dag våknet prinsessen mye tidligere en vanlig, gjesp....Håpet hun skulle sovne litt igjen men nei da hun ville mye heller stå opp å leke med dukken sin:) Nå sitter hun å ser på Dora som er storfavoritt her i huset.

Jeg tror jeg har drømt om maling i natt, hadde først bestemt meg for å male med fargen Bomull, helt til jeg kom over en hvitfarge som heter Refleksjon. Den har ikke noe gult i seg som bomull men har litt mer sort som gjør den litt gråere. Spørsmålet er egentlig hvilken hvitfarge som blir finest til gulvet vi har valgt.
Igår fikk jeg overtalt mannen til å kjøpe en liten boks av hver farge som vi malte opp på en plate (snille mannen). Jeg tror det blir lettere å bestemme seg når jeg får sett det i virkeligheten mot gulvet og i dagslys:):):) Bildet er fra Jotun og fargen på veggen heter Refleksjon. Nå er det ikke lenge igjen til vi får nøklene til huset og oppussingen kan starte:):):) Ha en god lørdag!

1 kommentar:

 1. God kveld og takk for koselig kommentar inne hos meg :)
  Bordet er kjøpt på Ikea, heter Mammut og er i plast ja. Kr 249. Hadde det i rødt før, men det falmet, så kjøpte svak rosa sist sommer.
  Lykke til med valget av farger. Spennende prosjekt du har på gang :)
  Følger spent med...
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...