onsdag 23. februar 2011

Oppussingen er i gang.

Da er vi godt i gang med oppussingen i huset. Det ble litt mer jobb en vi først hadde tenkt. Men det er jo greit å gjøre det ordentlig når man først gjør det da:)
Etter at parketten var revet opp fant vi ut at underlaget ikke var ordentlig rett, det ble til at vi rev opp gulvet under gulvet for å rette opp underlaget. Etter at bjelkene var rettet opp har vi lagt spon plater på hele gulvet som underlag. Nå er utgangspunktet helt rett og det er klart til å begynne med parketten.Men først må veggene rettes opp. På veggene er det gammel stoff tapet med sånne knuter i som er blitt malt på. Vi ønsker at vegene skal være helt glatte og har valgt å legge spon plater på veggene i hele andre etasje (stue, spisestue og kjøkken) Vi har nå begynt å få opp platene på veggene og når det er gjort kan de sparkles, tapetseres og males. Må si jeg gleder meg til vi kommer så langt at vi kan begynne å male:)


Her kommer etterhvert kjøkkenet opp, Siden kjøkkenet ikke er så stort har vi tenkt å la kjøkkenbenken med underskap fortsette ut i spisestuen.( underskapet skal være store brede skuffer hele veien)


Her er bildet tatt fra kjøkkenet. Det var litt vanskelig å få ett ordentlig oversiktsbildet med mobilen. Men delen til venstre er spisestuen og til høyere kommer stuen til å være. Trappen kommer opp i midten og er det eneste som skiller rommene fra hverandre.Det jeg liker aller best med huset vårt er vel den åpene løsningen i andreetasje og at det er god bredde på huset til å være ett rekkehus. I andreetasje er det utgang til terrasse på begge sider av huset og nede er det utgang til en liten hageflekk:) Vi skal gjøre det meste av oppussingen selv i huset så det er godt jeg har en handy man:) Badet og det elektriske skal settes bort til fagfolk selvfølgelig. Sån som det ser ut der nå så er det ikke akkurat pent, så det er godt å ha en plan, og å kunne se for seg hvordan det skal bli når det er ferdig. Da har man noe å se frem til oppi alt og noe å glede seg til. 


Fra min iPhone

4 kommentarer:

 1. det blir alltid mer enn man har tenkte seg, men det er godt å få tatt litt og. veldig godt når det er ferdig hvertfall :)

  SvarSlett
 2. Så gøy at du har lagt ut bilder, blir morsomt å følge med på :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så gøy med oppussing da :) Eller iallefall gøy når man er ferdig ;)

  Fint du vil være med på give awayen min :)
  Lykke til!

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Her blir det spennende å følge med! :)
  Lykke til med oppussingen!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...