mandag 3. oktober 2011

Oktober er rosa


1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere. 


Oktober er den rosa måneden og for niende året på rad deltar Lindex i kampen mot brystkreft og er en av Kreftforeningens stolte hovedsponsorer. I år kan du kjøpe dette armbåndet hos Lindex og alt overskuddet går til livsviktig forskning.


Hvert år rammes ca. 2 800 norske kvinner av brystkreft. Tallet har vært synkende de siste årene, samtidig som stadig flere overlever sykdommen.  Dette er et resultat av høyere kunnskap i befolkningen, bedre behandling og økt forskningsinnsats. Kreftforeningens mål er å styrke disse innsatsområdene, et mål Lindex ønsker å bidra til som hovedsponsor for Rosa sløyfe-aksjonen. 

Har du vert med å støttet Rosa sløyfeaksjonen? Det har jeg:) Jeg tokk turen til Lindex på lørdag og fikk meg dette armbåndet.
Ny uke = Nye muligheter
ღ Janne 

4 kommentarer:

 1. Det er helt forferdelig! Har selv mistet en nær til brystkreft, og det er vondt. Støtter selvfølgelig saken, og tenkte lage et innelgg om det selv :)
  Ha en fin dag. Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Fantastisk bra sak du fronter. Det kan skje hvem som helst :)

  Fabelaktig start på uken til deg, her er det Oslo - Bergen - Oslo - Køben - Oslo før bloggtreffet, så det er mer en nok å henge fingrene i :)

  Maiaklem

  SvarSlett
 3. Denne saken støtter jeg selvfølgelig. Fint av deg å ta det opp, da blir nok flere bevist og flere vil gi sin støtte.

  Takk for gode ord inne hos meg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 4. To av mine næraste har overlevd bryskreft, så det er ei sak nære hjertet mitt du tar opp i dag, takk <3

  Flott armband, og det kan gjerne vera fint i saman med dine harmony arband? Er kjempe glad for mitt :)

  Ha ei herlig veke!

  Klem Eli

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...