søndag 16. oktober 2011

Utfordring: Bloggnavnet

Mrs Hardy har en ny utfordring på gang. Utfordringen denne gangen er å fortelle om bloggnavnet ditt og hvorfor du har valgt akkurat dette navnet.


Jeg startet å blogge i januar 2011. Jeg hadde allerede vert aktiv leser av forskjellige interiørblogger ett års tid. Samtidig hadde vi vert på husjakt i ett år. Vi hadde egentlig funnet drømmehuset vårt, dvs. ett rekkehus felt med masse rekkehus og super barnevennlig. Problemet var at det aldri kom noe til salgs der. Men endelig ble det vår tur etter å ha flydd på andre visninger i ett år så kom et hus til salgs der vi egentlig ville bo og det ble vårt:):):) Siden jeg lenge hadde lekt med tanken på å begynne å blogge var timingen perfekt nå som vi skulle pusse opp ett helt hus.

Så var det å bestemme seg for bloggnavnet da. Jeg gikk lenge å funderte før jeg bestemte meg for Drømmehuset. Vi hadde jo endelig kjøpt drømmehuset så det måtte jo bli det:) Etter å ha blogget litt fant jeg ut at det var flere blogger med samme navn så derfor ble det Drømmehuset mitt.

Interiør interessen har jeg hatt i mange år. Helt fra jeg bodde hjemme hos mamma og pappa og ommøblerte rommet mitt en gang i uken:) Huff det ble en del merker i det gulvet for møbler ble flyttet rundt stadig vekk. Jeg liker forandring rundt meg og koser meg med å flytte på pynt og sette nye pyntegjenstander sammen med andre. Bloggen min er vel først og fremst en interiør blogg med litt oppussing av huset vårt. Den inneholder også innslag av en annen stor lidenskap nemlig klær til liten og stor:)


Her nyter vi søndagsettermiddag med stearinlys og tegnefilm:) Mor sniker seg til litt blogging innimellom tegnefilmen. Har du ikke blitt med på giveawayen min er det fortsatt mulighet. 
Premien er  valgfritt plagg fra WoolLand.

Fin fin søndagkveld til dere som titter innom.

ღ Janne 

4 kommentarer:

 1. Hei søte Janne!
  Så koselig å lese om bakgrunnen for bloggnavnet ditt!

  Jeg koser meg alltid her inne!

  Koose deg videre i dag!
  klem

  SvarSlett
 2. Heisann:)

  Første gangen jeg er innom deg, men her var det mye flott og gøy å lese:)
  Følger deg videre!

  Headeren var veldig fin!
  Jobber fortsatt med min, så det er gøy å få inspirasjon av så fine som din:)

  Klem Mari

  SvarSlett
 3. Hei! Nydelige bilder du viser. Takk for hyggelig hilsen. Jeg har kjøpt frostmalingen på en butikk som heter Carolinestua. Men de har den nok på Panduro Hobby eller andre hobbyforretninger! :-)) PS! Etter du har tatt det første strøket ser det helt rart ut. Men bare la det tørke så blir det helt annerledes! Klem Siri

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du er med!
  Du har et fint hus og ;)
  God lørdag!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...