fredag 14. oktober 2011

Snart jul???? Og så trenger jeg litt hjelp:)


Snart jul???? er den overskriften litt for drøy alt nå??? det trodde jeg helt til mandag morgen
og jeg var i butikken og så blad hylla ful av jule blader. Pulsen økte kraftig når jeg så dette og dragningen mot bladene var stor. Med ett begynte jeg å glede meg veldig til jul og Kamille Jul fikk bli med hjem.


I år skal vi feire juleaften hjemme hos oss for første gang. Å jeg gleder meg veldig nå er det vi som skal skape nye tradisjoner og holde på de gamle. Vi får besøk av både min familie og familien til mannen min.
De er vant til pinnekjøtt og vi er vant til ribbe:) Hm dette er vanskelig. Skal vi ha begge deler eller kanskje vi heller skal velge hva vi vil ha og videreføre dette som tradisjon for snuppa?


Det blir den første julen vår i Drømmehuset og julepynten er viktig, dette må planlegges nøye så kamille jul er nok ikke det eneste julemagasinet som blir med meg hjem de neste ukene:) Skal vi ha hvit og sølv jul eller en tradisjonell rød og hvit jul eller kanskje noe helt annet. Jaja da har juletankene så smått begynt og planleggingen er foreløpig så vidt igang. 
Kanskje litt tidlig eller er det flere av dere som har begynt å tenke jul?


Jeg trenger også litt hjelp av dere interiørdamer:) Jeg har nemlig en venninne som 
ønsker seg puter med paljetter. Har noen av dere sett dette og vet hvor hun kan få tak i det????

Da er det fredag igjen, ukene flyr fra meg føler jeg.
Uansett, god helg alle sammen!!!!

ღ Janne 

5 kommentarer:

 1. Vi skal også feire første jul i nytt hus og siden vi nå plutselig har dobbel så mange kvadratmeter (om ikke enda mer) må jeg nok til å kjøp en del julepynt jeg og. ar kjøpt inn en haug med juleblader som jeg skal kose meg med i helga og samle inspirasjon. Kan dessverre ikke hjelpe deg med paljett-pute. Vet jeg har sett det, men husker ikke hvor. Skal si fra om jeg kommer på det.

  SvarSlett
 2. Jeg har begynt å tenke på jul, men det meste er fortsatt i hodet mitt, for de fleste jeg kjenner synes at jeg er julegal nok som det er... :D

  SvarSlett
 3. Elsker julemagasiner og blade. I dag har jeg købt julepynt i IKEA ;-) Hvad er puter? God weekend *KLEM*

  SvarSlett
 4. Litt for tidlig for meg.
  Men det hjelper ut i desember.

  Gled deg til "hjemmejul"

  Ha en flott weekend

  SvarSlett
 5. Høres ut som en koselig jul i gjære, jeg skal nok jobbe meg gjennom jula - men er vant med at det er slik en gang iblant :0)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...