fredag 22. april 2011

De første bildeneDa syntes jeg det var på tide å vise noen bilder fra huset vårt. Litt påske pynt er også kommet på plass. Det er helt fantastisk å endelig bo her. Det er utrolig lyst og fint her med masse vinduer og dagslys kommer inn hele dagen. Vi er superfornøyd og gleder oss voldsomt til alt er ferdig.
Vi måtte jo prøve å få litt påskestemning her oppi alt flytte rot og oppussing. De små påskeskyllingene på kvistene har snuppa laget sammen med farmor og kvistene kom svigermor med når hun var her for ett par dager siden. De søte påskeeggene lager litt påskestemning på bordet. Endeveggen i spisestuen har vi tapetsert med en lys tapet med grått kvistmønster på. Ble veldig fornøyd med tapeten og synes den tar godt igjen veggfargen resten av veggene er malt med. Jeg hadde ikke lyst på en vegg med for store kontraster men en som ga litt liv i rommet.Vi har veldig lyst på lysere møbler her men det må vente:) Kanskje blir de malt etterhvert. I mellomtiden var det greit å dekke til bordet litt med en voksduk i grått og hvitt. Men er det noen som vet om det lar seg gjøre å stryke den fra baksiden????


Til alle som titter innom må dere ha en fortsatt fin påske. 

7 kommentarer:

 1. Så fin spisestue ;o)) Jeg også ønsker meg stoler med trekk!!!
  Takk for hyggelige ord hos meg. Kunne nok gjordt mer flid med eggene , men tusen takk skal du ha ♥ ;o)))

  Påskeklem Elisabeth ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 2. Så fint!:))

  Spisestua var fin, ja:) Deilig å komme litt i orden!:)

  Janne:)

  SvarSlett
 3. Så gøy med innflytting, oppussing og det hele! Vi er i akkurat samme situasjon, driver og flytter inn nå :) Nå skal jeg ta meg en nærmere titt på bloggen din.

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så koselig da :) Ser du også har kjøpt de fin GG eggene ;)
  Nyt resten av påsken!

  KLem Anette

  SvarSlett
 5. Så koselig spisestue. :)
  Moro å komme i orden.
  Ha en fin påskeaften

  SvarSlett
 6. Så fint! Godt for dere at dere har flyttet inn, det er fortsatt noen måneder til vårt er ferdig. Inviterer meg selv på kaffe og omvisning en kveld;) hihi.. Kos dere masse! Stor klem

  SvarSlett
 7. Får gratulere med påskeinnflytning, da! Helt sikkert kjempekoselig å endelig være i hus:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...