mandag 25. april 2011

Snik titt på PRINSESSEROMMET


Snuppa har fått rom i påsken:) 
Det er ikke helt ferdig enda men tenkte det var på sin plass med en liten sniktitt. Her har vi lagt ferdigmalt panel på veggene og nytt gulv. Gulvet er det samme gulvet som vi har i stuen. For dere observante damer rundt i blogglandia så ser dere sikkert at taket og taklistene ikke er ferdig. Gardinene er heller ikke på plass og ting skal henges på veggene.
For en tid til bake kjøpte vi ny seng til snuppa men pga. flytting satte vi den ikke opp. Den skal nok komme på plass om en liten stund. Men tenkte kanskje det var greit å la henne bo seg litt til før hun får ny stor seng.


Jeg har valgt å ha godt med garderobe plass selv om rommet ikke er så stort. Det er så deilig å ha nokk plass til klær og i tillegg kan man gjemme bort litt ting.

Under her er bilde av hvordan rommet så ut når vi tokk over huset. Dette er nabo soverommet men de var helt like. Nå er vi godt i gang med å pusse opp det rommet også og det blir helt likt som prinsesse rommet men uten rosa vegg:)
Håper alle har hatt en fantastisk påske og har fått muligheten til å nyte de fine dagene som har vert nå!
Ønsker også alle nye følgere hjertelig velkommen til Drømmehuset mitt.

4 kommentarer:

 1. Så flott det ble! Klør i fingrene etter å gjøre noe med rommet til vesla òg, men det er bare litt over et år siden hun flyttet inn så jeg må nok vente litt... Får ta en mokeover-light til sommeren☺
  Blir gjerne meg deg videre for å se mer☺

  SvarSlett
 2. Åh såå koselig også rosa da :-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så kjempefint! Heldige lille prinsesse! Hos oss mangler også listene og gardinene...Det tar sånn tid når det er blitt fint ellers i rommet.
  Digger sengen, jeg!
  Klem

  SvarSlett
 4. FInt prinsesserom! :) Den dukkevognen var så skjønn, har lyst på noe lignende tl min lille jente. Så får se hva som dukker opp etterhvert.
  Skal følge litt ekstra med nå som det er loppesesong, kanskje jeg finner en herlig dukkevogn der...

  Koselig at du ville bli følger av bloggen min, og hyggelig med kommentar inne hos meg :)

  Ha en fin dag!
  Klem fra Ida :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...