tirsdag 26. april 2011

Rosa med stor R

Det er vår, snart sommer og jeg elsker ROSA. For en som er glad i rosa så får denne årstiden meg til å ønske meg alt som er rosa ♡ nå som påsken er over og det gule ryddes bort er det på tide å få inn noen andre farger og her tror jeg det blir rosa. ( så får heller far i huset si hva han vil) Bildet i midten har jeg lånt av frk wickstrøm. Synes det er helt nydelig og det fortjente hedersplassen i midten. Ha en riktig god Rosa uke

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker rosa selv! Jeg er så glad for at jeg har fått en jente nå og et rosa barnerom å innrede! Kjempe nydelig rom prinsessa di har fått!! Det er så gøy å følge med på utviklingen av huset deres!! Klem fra Sigrid :)

  SvarSlett
 2. For noen år siden kunne jeg ikke fordra rosa... Min eldste datter hadde ikke ett rosa plagg før hun ble ganske mange år, men nå elsker jeg det!!! Så minstejenta på 4 har så absolutt hatt sin del av rosa ting ;) Ønsker deg en fin uke!! Klem.

  SvarSlett
 3. Rosa er HERLIG!! :))

  Klem Janne:)

  SvarSlett
 4. Rosa, lyseblått og mintgrønt! Alle herlige sommerfarger... Kjenner jeg må ha meg en shoppingtur veldig snart!

  Ha en fin kveld!

  Klem Ninni

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at du la igjen en kommentar inne hos meg, d fant jeg jo deg. Vil selvfølgelig følge dere videre med oppussingen. Spennende.
  Ha en super kveld.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 6. Hei!:)
  Rosa er en fantastisk farge.. Den går igjen hjemme hos oss...
  Fine bilder du viser her, likte de støvlene godt og den kaffekannen!

  Ha en fin kveld
  -Ida
  (Interiør drops)

  SvarSlett
 7. JA til rosa!! Jeg er som deg at rosa har blitt en av de store sommerfargene. For noen år siden kunne jeg ikke drømt om å ha noe rosa i interiøret, men nå i vår kom det til og med opp rosa stuegardiner...

  Brit Ragnhild

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...