onsdag 6. juli 2011

Dusjveggene er på plass:)For noen uker siden ble dusjveggene på badet montert og vi er super fornøyde. Jeg var spent på hvordan denne løsningen ville fungere. I utgangspunktet ønsket vi å ha vaskemaskin og tørketrommel med benkeplate oppå. Dette lot seg ikke gjøre om vi skulle få plass til alt det andre vi ønsket på badet. Så løsningen ble å sette det oppå hverandre. Hvis jeg skulle bli ordentlig fornøyd med denne løsningen måtte vaskesøylen skjules på en eller annen måte. Så løsningen ble å bruke dusjveggene til dette.
Til daglig står dusjen åpen som på de to øverste bildene, og døren skjuler vaskesøylen.


På bildene under er døren som er en skyvedør trukket foran dusjen og vaskemaskin og tørketrommel kommer til syne:) Jeg er kjempefornøyd og dette fungerer supert for oss. Skal man dusje så er det bare å trekke igjen døren og skal man sette på en vask så er det bare å skyve døren opp:)
Til daglig står døren å skjuler vaskesøylen og rommet virker større fordi dusjen står åpen.Veggene er spesialbestilt hos glassmester og er helt hvite og ikke gjennomsiktige. Det er skåret ut ett hull som håndtak, syntes det ble tøft sån, men det var også mulig å sette på håndtak om man ønsket det.
Det er også sett opp glassvegg i samme glasset mellom dusjen og vaskesøylen. Glasset som er brukt er diamantglass i to plater med hvit folie i mellom. Diamantglass er helt klart, da unngår man grønnskjær som er i vanlig glass. For oss ble dette den mest praktiske og ikke minst det mest estetiske på et bad som ikke er mer en 6 kvadrat. 

God onsdag formiddag her fra Drømmehuset!!!

7 kommentarer:

 1. Hei! Så utrolig smart og ikke minst estetisk løsning dere har valgt på badet deres. Kjempe lurt å sette vaskemaskinen og tørketrommelen oppå hverandre - og så gjemme det hele bort! Kjempe fin DiAmAnTglassdør, flott skal det være. Hihi.
  Klem til deg :)

  SvarSlett
 2. Oi, så lekkert! Smart løsning. Snakk om å få utnyttet plassen godt!

  Klem Siri

  SvarSlett
 3. Det ble lekkert! Kjempeløsning :)

  Nyt denne deilige julikvelden!
  Klem

  SvarSlett
 4. Fint + praktisk = det liker vi ;)
  Ble utrolig fint.
  Flinke dere har vært og funnet en så god løsning.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Kjempefin løsning! Vi holder jo på med badet vårt vi og, kjekt med noen gode tips;))

  Klem fra Janne:))

  SvarSlett
 6. Smart løsning! Fint ble det også.

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 7. TUSEN takk for tips! Usikker på hvor mange kvadrat vårt rekkehusbad er, men har lyst til å pusse det opp! Vil heller ha dusjhjørne enn dusjkabinett. Vi har vaskerom, så ønsker meg skal til håndklær og stæsj der du har vaskemaskin og tørketrommel. :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...