torsdag 28. april 2011

Stue vinduene


I helgen er planen å få malt stue vinduene eller rettere sakt vinduskarmene. Her har vi skiftet utforinger og listene rundt vinduene og nå trenger alt et strøk med malekosten. Det var egentlig ikke vindus poster her, noe som gir ett mer minimalistisk inntrykk og egentlig synes jeg det er litt fint. Men vi valgte å lage en sammenhengende vinduspost som jeg er kjempe fornøyd med (tusen takk kjære mannen min) Hvor skal man ellers ha blomster og annen pynt?


Elsker denne flotte skålen, synes den tar seg så godt ut. Denne fikk jeg i julegave på jobben sammen med tilhørende vase og te lysestaker. Super søtt alt sammen. I dag fylte jeg den med rosa serviett i bunn og rosa te lys. Vi har enda ikke fått opp så mye lys her så selv om kveldene er mye lysere nå så går det en del te lys på kveldene enda:)


Må jo legge ved et bilde av gulvet også, dette er noe av det jeg er mest fornøyd med i huset. Elsker at det er så lyst. Gleder meg til flere detaljer kommer på plass her, da kommer det litt flere oversiktsbilder herfra:) Som dere sikkert også ser så er ikke vindusposten helt ferdig heller:) Så den står fortsatt på de tre fargede kilene. De skal selvfølgelig bort:):):)


Siden TV rommet og blogghjørnet mitt ikke er påbegynt enda så koser jeg meg i sofakroken med dypdykking i blogglandia:) Koser meg veldig med bloggen og det er blitt et fristed for meg. Setter stor pris på alle kommentarene og synes det er så hyggelig å se at flere og flere legger seg til som følgere:)
TUSEN TAKK


Helt til slutt et bilde av vinduene under oppussingen. Litt vanskelig å se men fant ikke noe nærbilde av det. Nå går det fort mot helg og vindusmaling:) Gleder meg til å få det helt ferdig så vi kan henge opp gardiner:) Ha en god kveld!

tirsdag 26. april 2011


For en tid tilbake skrev jag at jeg ønsket meg nye kopper til nytt hus:) Og nye kopper ble det også♡ Valget landet på Mille Moi koppene. Har virkelig siklet på disse koppene lenge. Hver gang jeg var for å kjøpe kopper var det utsolgt i fargene jeg ønsket meg. Men endelig sto de der rett for nesen på meg og jeg kjøpte tre rosa og tre beige latte kopper. Noen dager sener kom jeg over kaffe koppene og de bare ropte på meg fra hylla der de sto :):):) De var utsolgt for rosa, men med meg hjem ble to beige og to hvite. De rosa står nå høyt på ønskelisten. Klem og god natt 

Rosa med stor R

Det er vår, snart sommer og jeg elsker ROSA. For en som er glad i rosa så får denne årstiden meg til å ønske meg alt som er rosa ♡ nå som påsken er over og det gule ryddes bort er det på tide å få inn noen andre farger og her tror jeg det blir rosa. ( så får heller far i huset si hva han vil) Bildet i midten har jeg lånt av frk wickstrøm. Synes det er helt nydelig og det fortjente hedersplassen i midten. Ha en riktig god Rosa uke

mandag 25. april 2011

Snik titt på PRINSESSEROMMET


Snuppa har fått rom i påsken:) 
Det er ikke helt ferdig enda men tenkte det var på sin plass med en liten sniktitt. Her har vi lagt ferdigmalt panel på veggene og nytt gulv. Gulvet er det samme gulvet som vi har i stuen. For dere observante damer rundt i blogglandia så ser dere sikkert at taket og taklistene ikke er ferdig. Gardinene er heller ikke på plass og ting skal henges på veggene.




For en tid til bake kjøpte vi ny seng til snuppa men pga. flytting satte vi den ikke opp. Den skal nok komme på plass om en liten stund. Men tenkte kanskje det var greit å la henne bo seg litt til før hun får ny stor seng.


Jeg har valgt å ha godt med garderobe plass selv om rommet ikke er så stort. Det er så deilig å ha nokk plass til klær og i tillegg kan man gjemme bort litt ting.

Under her er bilde av hvordan rommet så ut når vi tokk over huset. Dette er nabo soverommet men de var helt like. Nå er vi godt i gang med å pusse opp det rommet også og det blir helt likt som prinsesse rommet men uten rosa vegg:)




Håper alle har hatt en fantastisk påske og har fått muligheten til å nyte de fine dagene som har vert nå!
Ønsker også alle nye følgere hjertelig velkommen til Drømmehuset mitt.

fredag 22. april 2011

De første bildene



Da syntes jeg det var på tide å vise noen bilder fra huset vårt. Litt påske pynt er også kommet på plass. Det er helt fantastisk å endelig bo her. Det er utrolig lyst og fint her med masse vinduer og dagslys kommer inn hele dagen. Vi er superfornøyd og gleder oss voldsomt til alt er ferdig.
















Vi måtte jo prøve å få litt påskestemning her oppi alt flytte rot og oppussing. De små påskeskyllingene på kvistene har snuppa laget sammen med farmor og kvistene kom svigermor med når hun var her for ett par dager siden. De søte påskeeggene lager litt påskestemning på bordet.



 Endeveggen i spisestuen har vi tapetsert med en lys tapet med grått kvistmønster på. Ble veldig fornøyd med tapeten og synes den tar godt igjen veggfargen resten av veggene er malt med. Jeg hadde ikke lyst på en vegg med for store kontraster men en som ga litt liv i rommet.



Vi har veldig lyst på lysere møbler her men det må vente:) Kanskje blir de malt etterhvert. I mellomtiden var det greit å dekke til bordet litt med en voksduk i grått og hvitt. Men er det noen som vet om det lar seg gjøre å stryke den fra baksiden????


Til alle som titter innom må dere ha en fortsatt fin påske. 

torsdag 21. april 2011

Geneva


Dette stereo anlegget er noe min mann og jeg ønsker oss og har hatt på ønskelisten i mange år. Ofte er det jo sån at min mann ønsker seg det med best lyd og bilde og jeg det som er mest estetisk pent når det gjelder lyd & bilde utstyr. Geneva har begge deler. Anlegget finnes i flere forskjellige farger men den hvite hadde passet perfekt hos oss.

Her er det dockingstasjon for iPhone eller iPod, cd spiller, og radio og fantastisk lyd kan det bli bedre?
Her slipper man å ha flere høyttalere og masse irriterende ledninger i mellom. Så det er vel bare å begynne å spare:) Og så må jeg jobbe litt med mannen for å få igjennom kjøp av hvit TV når det blir tid får kjøpe ny. Den vi har nå skal settes i TV stuen på sikt.


Til slutt vil jeg ønske mine nye følgere hjertelig velkommen til bloggen min.

tirsdag 19. april 2011

Nydelige skjerf


Synes disse skjerfene fra sagen vintage design var helt nydelige. Jeg er veldig glad i å ha et skjerf i halsen og da er jo disse skjerfene perfekte i dette nydelige vår været. Elsker de nydelige duse fargene. 


Ønsker dere alle en riktig god påske. Kommer sterkere tilbake med bilder fra huset bare vi får litt orden her:)

lørdag 16. april 2011

God lørdagsmorgen:)

I går ble denne søte vekkeklokken fra Green Gate med meg hjem. Har lenge tenkt jeg skulle finne en litt dekorativ vekkeklokke til det nye soverommet. Denne var jo perfekt syntes jeg, men jeg var en smule skeptisk til ringelyden. Der fikk jeg rett:) den er ikke det mest behagelige å våkne til, men det spiller ingen rolle for klokken var fin og vil uansett ta seg godt ut et sted i huset.

I dag er det jobbe lørdag, først på jobb og så i huset. 

God lørdag til alle, klem!!!

fredag 15. april 2011

God natt, sov godt!


Da er vi i full gang med å pusse opp soverommet vårt, Vi har valgt å legge hvit panel på veggene og i taket for å få en lun og god følelse.


I går kveld ble garderobeskapene kjøpt inn. Ikke dumt at Ikea er oppe til kl. 23:) Vi reiste ut å handlet etter at snuppa var lagt for kvelden og min søster var barnevakt. Ikke var det kø der heller og alt gikk veldig raskt og greit.


I dag har min mann begynt å montere opp skapene, bilder av rommet kommer etterhvert. Ikea har veldig fine garderobe løsninger synes jeg. Masse forskjellige hylle og skuff løsninger. Så det var ingen tvil om hvor vi skulle kjøpe skapene til soverommet.


Bildene har jeg hentet fra decomyplace og viser fire forskjellige soverom som er fine på vær sin måte.
Ingen av dem er vel helt den stilen vi har valgt men synes det var gøy å vise litt forskjellige rom:)

God helg til alle som titter innom meg og håper dere får en flott start på påsken!!!!

torsdag 14. april 2011

Love ♡♡♡


Som nevnt tidligere så bor vi nå hos min søster og regner med å flytte inn i løpet av påsken. Gleder meg så veldig til å kunne begynne å få ting på plass i huset. I mellomtiden så vil jeg vise frem min søsters nydelige bokstaver. De står ihvertfall høyt på min ønskeliste:)

mandag 11. april 2011

♡♡♡ Jeg er forelsket ♡♡♡




I denne nydelige hårpynten:) Dette er hårpynt til jenter i alle aldre. Den er håndlaget og har antiskli inni spennene. Det er jo perfekt for glatte barnehår. Det finnes også masse fint som passer til voksne. De kan jo faktisk brukes som pynt på en lue eller jakke også.

For en tid tilbake bestilte jeg noen spenner sammen med noen klær fra butikken Lille Martine. Nå venter jeg spent på å hente dette på posten og teste disse hårspennene på snuppa. Her finnes spenner til en vær anledning:)

Håper alle som titter innom meg får en strålende uke!!!!

fredag 8. april 2011

Klokke på veggen?


Ukens interiørtips hos Dorothea er disse klokkene. Gjerne flere sammen som på bildet over eller en enkelt klokke på en vegg. Tror vel det siste er det som vil passe best hos oss:) Synes disse klokkene er dekorative og tøffe og kan være et fint blikkfang på en vegg.
Klokke på veggen i gangen kan vel også være ganske praktisk:)



Bildene har jeg lånt fra Dorothea sin flotte blogg!

torsdag 7. april 2011

bye bye leiligheten
















Da er leiligheten vår tømt og vi har flyttet ut. Det er både trist og litt godt:) Det er jo i denne leiligheten vi bodde da vi giftet oss for snart fire år siden og det er det første hjemmet til snuppa i huset. Her er det masse gode minner med venner og familie. Minnene tar vi med oss videre og gleden over at drømmehuset snart er klart til innflytting er stor 






I mellomtiden har vi en liten mellomstasjon i leiligheten til min søster ( tusen takk lillesøster som er så snill og lar oss bo her) Nå venter vi bare på at bade blir ferdig og at vi har vann i huset så flytter vi inn.
Gleder oss veldig nå

søndag 3. april 2011

April og ny utfordring:)

Da var det tid for ny utfordring hos NIB. Denne gangen er "tema gjør det selv"
Denne utfordringen kom litt for tidlig egentlig. Jeg har jo så mye planer på ting jeg skal lage selv:)
Sofabord til tv stuen er en av dem. og så har vi en del panel igjen fra taket som hadde egnet seg godt til noen lekekasser. Men men:) 


Jeg er jo akkurat ferdig med en strikket pute så dette får bli mitt bidrag denne gangen:) Vet det blir litt gjenbruk av bilder her nå,  får vel skylde på flyttingen:)


Jeg har jo litt andre ting jeg har laget selv også, blant annet noen smykker og
og noen bilder som er malt men alt er pakket ned nå dessverre.
Gleder meg til å ta en titt på alle bidragene til denne utfordringen.
Tipper det er mange flotte bidrag fra mange kreative bloggere, her
blir det helt sikkert masse inspirasjon og hente.



★ Masse lykkeønskninger til alle som deltar  

lørdag 2. april 2011

Blogglandia og award

Jeg er ganske ny her i blogglandia, startet å blogge i januar etter å ha gått å tenkt på det en stund:)
Finner så masse fin inspirasjon rundt hos andre bloggere, og håpet jo at andre også skulle finne inspirasjon hos meg. Jeg setter stor pris på alle de hyggelige kommentarene jeg får og koser meg her i blogglandia.

I dag har jeg vert så heldig og mottatt en award fra Elisabeths idyll.


♡♡♡TUSEN TUSEN TAKK ♡♡♡




Denne awarden sender jeg videre til fem nydelige blogger med under 100 følgere:

Precious Home


♡♡♡  ♡♡♡

fredag 1. april 2011

Kristine Vikse

Damen bak barne klesmerket Memini som forresten er helt nydelig, har også en dame kolleksjon med navnet Kristine Vikse. Når jeg så bildene av denne regnkåpen fikk jeg virkelig lyst til å gå på shopping:)
Min regnkåpe lekker i sømmene dessverre så da er det jo liten vits i regnkåpe synes jeg. Så dette synes jeg at jeg kunne unne meg:) 





Denne søte kåpen fra Memini hadde vert nydelig til min kjære datter, og mor og barn kan jo faktisk matche om man ønsker det:)


Alt sammen kan kjøpes hos monochico i Lillestrøm. En fantastisk butikk det er vert å ta turen innom. 
Ta også en titt på Kristine Vikse & Memini


Ser jeg har fått noen nye følgere de siste dagene, synes det er så utrolig hyggelig. 
Velkomne skal dere være!

Her blir det flytting i helgen! God helg!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...