mandag 21. mars 2011

Drømmegulvet

Gulvet i huset vårt var gammelt og slitt. Det var mye merker i det og det knirket og ga etter når man gikk. Så når vi først skulle pusse opp alt var det ingen tvil om at gulvet skulle byttes.


Gulvet ble revet opp og underlaget kom frem. Det viste seg at dette var ujevnt. Ja det er vel sån at det ene fører det andre med seg:) Valget ble i hvertfall tatt raskt og vi bestemte oss får at skal vi først gjøre det så får det gjøres ordentlig. Vi rev derfor bort underlaget og isolerte mellom etasjene. Etterpå ble det lagt på sponplater. Da ble gulvet helt rett og uten knirk.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Gulvet heter Ask White pearl. Det er et lyst og lekkert gulv synes jeg. Nå er det bare å glede seg til vi kan flytte inn:) En del arbeid gjenstår men jeg begynner å se enden på oppussingen (ihvertfall i stuen) Og en del småting kan jo gjøres selv om vi bor der:)


Kjøkkenet har begynt å komme opp og rørleggerne er i full gang med badet så det begynner å hjelpe:)
Skal vise bilder av dette også etterhvert.

Ha en strålende dag dere som titter innom!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Det nye gulvet var rålekkert! Jeg elsket fargen. Hvordan er finishen? Er den matt?

  Ønsker deg en fantastisk start på uken!
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja den er matt med et svakt skjær av perlemor:)

  SvarSlett
 3. Hei Drømmehuset:) Det var en FIN parkett! Perlemor er vakkert! Vi har valgt en hvitlasert eikeparkett, ligner litt. Lys parkett er tingen! Klem :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...