onsdag 2. mars 2011

NIB utfordring: Kjøkken


Jeg brukte hele søndagen på å vaske rydde og pakke ned ting i esker. Det er fortsatt en stund til det er klart til å flytte inn, men like greit å begynne å pakke ned det vi ikke trenger nå:)
Når først hele leiligheten var ryddet passet det fint å ta litt bilder. Om ikke lenge flytter vi jo fra leiligheten vi har trivdes så godt i.  Her er det masse god minner og det er jo prinsessens første hjem:)


Da passet det jo at månedens NIB utfordring var kjøkken, for bildene var jo faktisk alt klare:)
Det blir min første NIB utfordring:)


Kjøkkenet er et Ikea kjøkken som ble pusset opp for 6 år siden da vi flyttet inn her. For å få mere benkeplass lagde vi en løsning med barkrakker istedet for å ha kjøkkenbord.


Nydelig kaffe fra Nespresso er perfekt å starte dagen med og veldig praktisk når det bare er mor i huset som drikker kaffe:)


Og kjøkkenmaskinen fra KitchenAid er både dekorativ og lett og bruke:) Ikke tar den så stor plass på benken heller. Denne fikk vi i bryllupsgave for snart 4 år siden. Så det er ingen grund til å ikke være litt husmor i ny og ne:)


Over kjøkkenbenken har vi fått spesiallaget frostet glassplate hos en glassmester. Har vert super fornøyd med denne og det er enkelt å holde rent


Kjøkken spray og håndkrem fra Maison belle er supre produkter begge to.

Ønsker alle lykke til i kjøkkenutfordringen:)

1 kommentar:

  1. Stilig og stilrent kjøkken!!

    Lykke til i utfordringen,
    Klem Jatte♥

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom meg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...